dimecres, 3 de setembre del 2014

11 setembre a les Balears: "Som un sol poble, volem decidir" #11set2014

7312

La celebració de l'11 de Setembre arriba a Balears aquest dissabte sota el lema "Som un sol poble, volem decidir". L'Assemblea Sobiranista de Mallorca, Grup Blanquerna i Obra Cultural Balear han presentat aquest dimecres l'acte de suport al procés sobiranista del Principal que preveu fer una gran 'V' humana a la plaça Major de Palma. Antònia Fornés, membre de l'OCB, ha fet una crida a tots els mallorquins a participar a l'acte per donar suport al procés de Catalunya a partir de les 19 hores.

Una 'V' amb colors grocs i vermells serà la protagonista de l'acte reivindicatiu que també comptarà amb unes lletres gegants on es podrà llegir "Som un sol poble, volem decidir" i també un mapa dels Països Catalans il·luminat amb espelmes. Maria Antònia Oliver, presidenta de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca ha animat a la participació de tots "per ajudar Catalunya".

Per la seva part, Joan Vicenç Lillo, de l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, ha assegurat que serà un acte ple de simbolisme que ha de servir per enfortir els vincles amb tots els territoris dels Països Catalans. Paral·lelament, i de forma simultània, es faran actes a Perpinyà i a València. Avançant l'acte a aquest dissabte els organitzadors volen que qui vulgui pugui anar a Barcelona per la Diada.