dimecres, 23 de novembre del 2011

II Jornades "Sant Feliu amb Etiòpia" #ecojust #solidaritat

Un sopar solidari de cuina etíop marcarà el divendres 25 l'inici de les II Jornades "Sant Feliu amb Etiòpia", que se celebraran fins al diumenge 27. El principal objectiu de les jornades és recaptar fons perquè l'organització IPI-Cooperació pugui donar continuïtat als projectes que dur a terme en benefici dels infants d'Etiòpia. L'Ajuntament de Sant Feliu dóna suport a la iniciativa, juntament amb la col·laboració de més d'una dotzena d'entitats i comerços.

El sopar popular es farà el divendres 25, a les 21 h, a la Sala Ibèria. Les entrades es poden adquirir a Can Ricart (pl. Lluís Companys, 1) de dilluns a divendres, de 17 a 21 h al preu de 16 € per als adults i 10 € per als nens més grans de 3 anys. Durant el sopar hi haurà diferents actuacions en directe. 

Les jornades continuaran dissabte 26 amb diferents activitats a la plaça de la Vila. A partir de les 10 i fins a les 17 h s'organitzarà un mercat solidari en què tothom que ho vulgui podrà adquirir per només 3 € una peça de roba o unes sabates. Tots els productes del mercat solidari són nous i han estat cedits per diversos comerços locals. Durant el matí, es farà també una cercavila, actuacions de màgia i una tabalada infantil a càrrec de les escoles Pau Vila, Salvador Espriu i Martí Pol. 

La clausura de les Jornades tindrà lloc a la Sala Ibèria el diumenge 27, a les 18.30 h, amb un espectacle benèfic en què actuarà el popular humorista Pep Plaza. Les entrades es poden adquirir a Can Ricart o el mateix dia de l'espectacle a partir de les 17 h a la Sala Ibèria. 

IPI-Cooperació va organitzar les primeres Jornades per Etiòpia a Sant Feliu fa dos anys. Els diners recaptats van permetre la construcció d'un menjador a l'escola del municipi etíop de Dessi. Des d'aleshores, l'organització ha posat en marxa altres iniciatives com un dispensari pediàtric o vivendes comunes per a infants orfes. A més, treballa en diferents projectes per millorar l'educació dels infants i garantir a tots els alumnes que assisteixen a classe un àpat diari. Per tal de garantir la continuïtat de les accions impulsades, IPI-Cooperació promou els apadrinaments infantils per 16 € al mes.

Més informació: http://www.ipi-cooperacio.org