divendres, 8 de setembre del 2017

1.800 autocars reservats i més de 360.000 pre-inscrits auguren una altra Diada gegantina a Barcelona

El president de l'Assamblea Nacional Catalana, Jordi Sánchez, ha confirmat que ja hi ha 1.800 autocars mobilitzats per a la manifestació convocada per les entitats sobiranistes a Barcelona el proper dilluns, Onze de Setembre, en la que podria ser la darrera Diada de la història. A més, ja hi ha més de 360.000 persones inscrites, una xifra important si la comparem amb altres anys.

En un acte que ha tingut lloc aquest matí a les portes del Parlament de Catalunya, Sánchez, que ha comparegut junt al president d'Òmnium Cultural, Jordi Cuixart, i la presidenta de l'Associació de Municipis per la Independència, Neus Lloveras, ha informat de com serà la manifestació, que vol formar una gran creu al centre de Barcelona, amb el punt central a la cruïlla entre el passeig de Gràcia i el carrer d'Aragó.

Sànchez s'ha mostrat convençut que "tornarà a ser una demostració d'un clam inequívoc i cívic a favor de l'exercici del dret a l'autodeterminació" i que es farà amb optimisme després que el Parlament hagi aprovat la llei del Referèndum i la de Transitorietat Jurídica.

Jordi Cuixart ha reclamat que la manifestació sigui "la garantia natural que el poble de Catalunya és un sol poble i que està mobilitzat a la legítima defensa dels seus drets", i ha cridat a participar a totes les persones que es considerin demòcrates.