diumenge, 19 de febrer del 2017

El goven de Colau dóna l'esquena al referendum però demana un partit de la selecció espanyola a Barcelona #Seleccions Catalanes



En ple procés d'independència i amb el neguit de tenir seleccions catalanes, gerro d'aigua freda del nacionalisme espanyol del govern d'Ada Colau. L'alcaldesa no te el valor de donar suport al u referèndum d'autodeterminació però es mostra interessada en portar el nacionalisme espanyol més tronat a la capital de Catalunya. L'Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb el RCD Espanyol, ha demanat formalment acollir a la ciutat un partit de la selecció espanyola de futbol. El govern municipal ha fet la sol·licitud directament al president de la Reial Federació Espanyola de Futbol, Ángel María Villar, segons informa Mundo Deportivo.

A finals de gener va fer-se pública la notícia sobre la voluntat de l'àrea d'esports de l'Ajuntament per rebre a la ciutat un dels partits de 'la Roja'. Aleshores, des de l'equip de Colau no es va atrevir i es va negar haver fet cap petició oficial, tal com va indicar el tinent d'alcalde Jaume Asens. Des del comissionat es va indicar que hi havia hagut converses sobre el tema "en el marc de les relacions habituals i normals en l'àmbit esportiu", però que no eren "ni una petició ni una negociació".

"No és competència de l'Ajuntament".

També l'alcaldessa Ada Colau havia negat en una entrevista a BTV fa menys d'un mes que hi hagués cap petició formal. "No hem fet can negociació", va insistir l'alcaldessa, tot remarcant que això "no és competència de l'Ajuntament". Però es veu que ara ja ha canviat d'opinió o bé era una altra mentida més, perquè finalment, però, sí que s'ha fet la sol·licitud de manera formal, amb el suport explícit del RCD Espanyol. L'hipotètic partit de l'equip de Julen Lopetegui a la capital catalana, però no seria fins a l'abril, ja que la selecció espanyola ja té assignats els horaris i els estadis on disputaran els propers compromisos fins al 28 de març.