dimecres, 13 de gener de 2016

Espanya torna a enviar 400 policies antiavalots a Catalunya després de la investidura de Puigdemont #StopCatalanofobiaEl procés va de debò i l'estat espanyol ho sap. És per aquest motiu que Jorge Fernández Díaz ha decidit reforçar la presència d'agents de la policia espanyola en un clar intent d'intimidació. Aquest desplegament acompanyarà als ja més de 100 agents que es troben a Catalunya. Tots ells, els nouvinguts com les que ja hi eren, s'allotgen al Maresme. La seva presència a la comarca és notòria i els veïns de la zona en parlen. El to xulesc i prepotent dels agents, sumat a la gran producció de testosterona típics de la seva joventut, provoquen situacions tan surrealistes com les que va explicar directe!cat sobre els agents que buscaven independentistes amb una estelada depilada al pèl púbic.

Nou desplegament de tropes policials espanyoles a Catalunya. L'encara ministre d'interior, Jorge Fernández Díaz, ha ordenat l'enviament urgent a Barcelona de prop de 400 agents de les Unitats d'Intervenció Policial (UIP) que és un cos d'antiavalots. Es tracta de vuit grups que reforçaran el centenar de policies que estan destinats de manera permanent a la capital del Principat. Tres d'ells ja estan al seu destí, mentre que cinc "estan en moviment".
 
Aquest important desplegament policial de mig miler d'agents entre els desplaçats i els destinats de manera permanent a la capital catalana té com a objectiu formal la protecció dels edificis públics dependents de l'Estat (Delegació del Govern, Capitania General i la mateixa seu de la Prefectura Superior de Policia)