dimarts, 10 de novembre del 2015

La CUP segueix inquietant el gruix de l'independentisme amb la seva obsessió contra Mas #NouEstat



La CUP segueix fent partidisme i sense saber el que és la democràcia en la seva dèria per imposar un president diferent al més votat pels ciutadans de Catalunya. A hores d'ara, la formació ja és el problema més greu per al procés d'investidura del nou president i una font d'incertesa per a la majoria d'independentistes que esperen la investidura de qui ha conduit el procés fins ara, Artur Mas, per continuar ràpidament i efectivament el tram final del full de ruta cap a la llibertat de Catalunya.

El portaveu de la CUP, Albert Botran, acompanyat de la resta del grup parlamentari, ha comparegut després de la intervenció d'Artur Mas al ple d'investidura al parlament. Ha dit que havia estat positiva l'autocrítica que ha fet Mas sobre les polítiques socials del govern que ha dirigit fins ara i també s'ha declarat satisfet amb les referències que ha fet sobre la declaració aprovada aquest matí i pactada entre Junts pel Sí i la CUP. Tanmateix, ha trobat insuficient l'autocrítica quant a corrupció i manca de transparència.

La CUP –ha dit– s'ha sentit al·ludida en la voluntat de Mas de cercar suport. Però ha deixat clar que la seva posició sobre la investidura no canvia pel discurs que ha fet Mas aquesta tarda.