dimarts, 6 d’octubre del 2015

Les mobilitzacions per donar suport al President davant la imputació pel 9-N #ProuFeixisme


L'Assemblea Nacional Catalana (ANC), Òmnium Cultural, l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l'Associació Catalana de Municipis (AMC), han convocat un conjunt de mobilitzacions per expressar el rebuig a la imputació del president de la Generalitat en funcions, Artur Mas, l'exvicepresidenta Joana Ortega i l'exconsellera Irene Rigau, per haver posat les urnes el 9 de novembre de l'any 2014.

La primera de les mobilitzacions tindrà lloc el dimarts 13 d'octubre a les 19:30 horesdavant dels ajuntaments de tots els municipis de Catalunya. A més, les entitats animen la gent a "acompanyar les persones que hauran de declarar" els dies 13 i 15 d'octubre a les 10 hores al Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El mateix dia 15 d'octubre també està prevista una concentració de càrrecs electes davant del TSJC.

D'altra banda, l'ANC, Òmnium, l'AMI i l'ACN han elaborat una carta de protesta per enviar a les instàncies judicials, on es demana que s'arxivin les causes obertes contra Mas, Ortega i Rigau. A més, aquestes mobilitzacions tindran una rèplica a les xarxes socials amb una sèrie d'accions que les entitats detallaran properament.

Descarrega aquí la carta de protesta: http://www.mon.cat/cat/downloads2/cartaprotesta9n.pdf