divendres, 25 de setembre del 2015

Manifest de persones de les Illes Balears que demanen el vot independentista català #27s2015 #NouEstat



Persones i entitats de la societat civil mallorquina promouen un manifest, dirigit a la ciutadania catalana, en el qual expressen la seva solidaritat amb el procés d'autodeterminació i demanen als ciutadans amb dret a vot que votin les candidatures «defensores de la sobirania» que són "Junts pel Sí (JxSí)" i "Candidatura d'Unitat Popular - Crida constituent".

El text íntegre de la crida a la ciutadania catalana és el següent:

Les entitats i persones signants volem expressar la nostra més ferma solidaritat amb la ciutadania del Principat de Catalunya, en el procés d'autodeterminació emprès aquests darrers anys.
Compartim els anhels de llibertat dels nostres germans i compartim, juntament amb la gent del País Valencià, Catalunya Nord i la Franja, els mateixos anhels per redreçar la nació, que va quedar esquarterada i malmesa ara fa 300 anys amb els Decrets de Nova Planta.

Volem expressar el nostre suport a les candidatures que diumenge que ve concorren a la contesa electoral més important de la història catalana recent amb una clara proposta per començar a bastir el futur del nostre poble, dels Països Catalans, en llibertat.

Pensam que les opcions nítidament defensores de la sobirania política són les candidatures de "Junts pel Sí (JxSí)" i "Candidatura d'Unitat Popular - Crida constituent".

De Mallorca estant, ens complau fer-los arribar el nostre suport, alhora que fem una crida a totes les persones amb dret a vot diumenge que ve, 27 de setembre, perquè votin, sense por, aquestes candidatures.


Per adherir-se a aquest manifest cal deixar les vostres dades a aquest formulari:
https://docs.google.com/forms/d/1IfSNKD1DlosTUMs0tWLgytjMZnVG1TL3JVWKdVICXHs/viewform?usp=send_form