dilluns, 21 de setembre del 2015

Lluís Llach: ‘Diguin el que diguin les enquestes, no podem abaixar ni un bri la guàrdia’ #27s2015 #NouEstat

Resultat d'imatges de lluis llach

El cap de llista de Junts pel Sí (Junts pel Sí) a les comarques gironines, Lluís Llach, ha demanat als electors que no es desmobilitzin i que no donin per feta una victòria del 'sí'. 'Diguin el que diguin les enquestes, no podem abaixar ni un bri la guàrdia i hem de continuar treballant', ha afirmat el candidat en un míting aquest diumenge a Castelló d'Empúries. Llach ha explicat que com que és 'gat vell' i està 'escarmentat', dubta de les enquestes que publiquen mitjans com 'l'ABC, El País o la Vanguardia'. 'Ja sabem de què van quan ens donen majories, volen que ens desmobilitzem nosaltres i es mobilitzin els del 'no", afirma. 'M'estic votant a sobre', ha dit Llach que demana màxima afluència a les urnes.

'M'estic votant a sobre', ha afirmat Lluís Llach per començar el seu discurs en el míting d'aquest diumenge a Castelló d'Empúries. El cap de llista de Junts pel Sí a les comarques gironines ha afirmat que comença ja la recta final de la campanya electoral que culmina amb les eleccions del 27-S. Llach ha instat els electors a no donar per fet la victòria i a anar a votar per donar la victòria a Junts pel Sí.

'Les enquestes diuen que anem bé, però no us en refieu', ha dit el candidat que detalla que com que ja és 'gat vell i més escarmentat' sospita que darrere aquestes enquestes hi pot haver la voluntat de desmobilitzar els independentistes. 'Quan veig que l'ABC, o El País, tan democràtic i tan socialista ell, i el comte de Godó amb La Vanguardia ens donen majories, em fa sospitar', ha argumentat el cap de llista.

'Un sospita que volen que ens relaxem i al mateix temps mobilitzar la gent que està pel no', ha exposat Lluís Llach que demana a tothom que vagi a votar 'sense abaixar ni un bri la guàrdia' perquè cal 'continuar treballant' per aconseguir un nou país.

El candidat creu que Junts pel Sí s'ha convertit en el 'pal de paller de l'independentisme, de la sobirania nacional'. 'Només hi ha una cosa segura, sense Junts pel Sí no hi ha independència, ens hi posem com ens hi posem i per més simpaties que tinguem per altra gent que està pel 'sí", ha exposat Llach.

El cap de llista ha reiterat que Junts pel Sí és una llista transversal al servei d'un objectiu únic: la independència de Catalunya. Llach ha insistit que un nou país no es pot construir des de l'esquerra o des de la dreta i, per això, ressalta les virtuts d'una candidatura excepcional com la de Junts pel Sí.

'Anem amb el president Mas, sí, i amb Convergència tot i que jo no els he votat mai, i hi anem fins al final', ha afirmat Llach que alerta que durant els dies que queden de campanya electoral, l'Estat i els unionistes intensificaran la campanya de la por i del desprestigi. 'Sortiran informacions, no els creieu, és massa evident el que fan, ho ha fet a cada elecció', ha clamat. 'Diran de tot perquè ens volen fer perdre la confiança en nosaltres mateixos, però la història ha de ser nostra perquè hem deixat de ser súbdits', ha asseverat.

La número 2 de la candidatura, Anna Caula, la 6, Dolors Bassa i el 17, Santi Vila, han acompanyat Llach en el míting d'aquest diumenge, que ha aplegat unes 400 persones. L'acte ha acabat amb el cant dels Segadors i amb crits a favor de la independència.