dijous, 3 de setembre del 2015

'Les Echos': "Creixen les tensions a Espanya respecte l'independentisme català" #27s2015 #NouEstat

L'article de 'Les Echos'

El diari econòmic francès 'Les Echos' ha publicat un article on afirma que a Espanya "augmenten les tensions respecte l'independentisme català". El text, que el signa el corresponsal del rotatiu a Madrid, Gaelle Lucas, recull la polèmica dels últims dies, després de la proposta del PP de modificar la llei que regula el Tribunal Constitucional per tal que pugui sancionar el president català, Artur Mas.

El diari econòmic afirma que "com cada any des del 2012 l'actualitat política està marcada per les notícies sobre l'independentisme català", i es fa ressò també de la compareixença de Mas, aquest dimecres al Parlament. "Va explicar els motius de la convocatòria del 27-S i va haver de respondre sobre un escàndol de corrupció que involucra el seu partit, CDC".

Al juliol 'Les Echos' ja va publicar un altre article, on afirmava que el procés sobiranista "està lluny de ser enterrat". "Junts pel Sí ja prepara la desconnexió d'Espanya", hi afegia. El diari econòmic, fundat el 1908, té una difusió d'uns 130.000 exemplars.

http://www.elsingular.cat/cat/notices/2015/09/_les_echos_creixen_les_tensions_respecte_l_independentisme_catala_112213.php