dijous, 3 de setembre del 2015

Espanya exigeix als ajuntaments valencians que exhibeixin la bandera espanyola #ProuFeixisme

El delegat del govern espanyol al País Valencià, Juan Carlos Moragues.

El delegat del govern espanyol al País Valencià, Juan Carlos Moragues, ha enviat una circular a tots els ajuntaments perquè compleixin la llei sobre els símbols constitucionals, que preveu que la bandera d'Espanya pengi a la façana de les cases de la vila, i que l'efígie del rei espanyol sigui col·locada en un lloc preferent de la sala de plens. Segons una nota de premsa de la delegació, Moragues ha lamentat el 'menyspreu de determinats representants públics a la simbologia constitucional' i que 'alguns polítics es dediquin a fer polítiques de gest i vulguin la divisió i l'enfrontament, no pas la unió'.

'Tots hem de vetllar per la unitat i integritat d'Espanya des de la concepció que tenim els valencians. Ens sentim valencians i espanyols i rebutgem qualsevol projecte rupturista i independentista. Aquests gests denoten una idea de separació, de ruptura amb la constitució i amb aquest projecte comú que és Espanya', ha dit.

http://www.vilaweb.cat/noticies/el-govern-espanyol-requereix-als-ajuntaments-del-pais-valencia-que-exhibeixin-la-bandera-despanya-a-lexterior-en-compliment-de-la-llei/