dimarts, 2 de setembre del 2014

Recomanacions de mobilitat i per compartir cotxe per venir a la V #11set2014

ARA ÉS L'HORA facilita l'arribada a Barcelona amb 'Mou-te cap a la V'. Obre un espai web amb recomanacions de mobilitat, horaris i fòrums per a compartir cotxe.

La campanyaARA ÉS L'HORA ha fet públic l'espai'Mou-te cap a la V'amb l'objectiu de donar informació i facilitar el transport de totes les persones que participaran a laVia Catalana 2014,la mobilització del proper Onze de Setembre de Barcelona. Un dels objectius de l'organització és que l'arribada a Barcelona sigui el suficientment esglaonada per tal de facilitar el màxim de fluïdesa. L'espai informatiu va dirigit tant a aquelles persones que aniran a Barcelona en transport públic, en autocars organitzats o amb vehicle privat.

És per això que l'espai conté diverses recomanacions de mobilitat, com anticipar el viatge; utilitzar transport públic sempre que sigui possible, i compartir vehicle sempre que es vagi en transport privat. En aquest sentit, 'Mou-te cap a la V' ofereix un fòrum per tal que aquelles persones que disposin de places al seu vehicle en puguin oferir; i aquelles que en necessiten puguin demanar-ne.

A més, l'espai ofereix els horaris i possibilitats per arribar a Barcelona en transport públic, també depenent del Tram al que es vol anar; i compta amb un mapa d'aparcaments amb transport públic per deixar el vehicle i arribar en transport públic a Barcelona.