dimarts, 21 de gener del 2014

Agrupacions locals del PSC demanen a Navarro que retiri les sancions als diputats demòcrates #DretaDecidir

Imatge en línia 1

El PSC de Vilanova i la Geltrú ha fet públic un comunicat a través del qual demana a la direcció del partit, a la Comissió de Garanties i a la direcció del grup parlamentari que deixin sense efecte les decisions disciplinàries acordades a l'entorn de Joan Ignasi Elena, Núria Ventura i Marina Geli. Ho fa perquè entén que no es tracta d'una qüestió de disciplina orgànica, sinó d'una qüestió política "que el partit ha d'afrontar". En aquest sentit, el trencament de la disciplina de vot es valora com "una voluntat política de representar els sentiments de molts i moltes socialistes que estem pel dret a decidir i donar compliment d'allò que el nostre programa deia".

L'Associació de Municipis per la Independència també fa costat a l'alcalde socialista Marc Mur

L'Associació de Municipis per la Independència (AMI) ha mostrat "tot el seu suport" al secretari de l'organització i alcalde de Flix, Marc Mur, "per la seva coherència en la defensa del projecte de país" en la complicada decisió de renunciar a tots els seus càrrecs dins el PSC. El Consell Directiu de l'AMI, amb el seu president al capdavant, Josep M. Vila d'Abadal, han mostrat el seu suport a Mar Mur en una nota de premsa.

L'alcalde de Flix, Marc Mur, va ser nomenat nou secretari general de l'AMI el passat mes de novembre en substitució de l'ex alcalde d'Arenys de Munt, Josep Manel Ximenis. Precisament la passada setmana, concretament el 14 de gener, aquesta població de la Ribera d'Ebre va acollir la reunió del Consell Directiu de l'AMI, que està format per alcaldes i regidors en representació de totes les comarques catalanes i que es troben de forma periòdica arreu del país.