dilluns, 20 d’octubre del 2008

Premi 2009: Disseny per al reciclatge


Premi 2009: «Disseny per al reciclatge: producte reciclat/reciclable»

El Centre Català del Reciclatge de l'Agència de Residus de Catalunya del Departament de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat de Catalunya organitza la 5a edició del Premi "Disseny per al Reciclatge: producte reciclat/reciclable".

L'objectiu del Premi és distingir productes, projectes i estratègies que hagin considerat i integrat en el seu disseny criteris de reciclatge i/o reciclabilitat; i materials reciclats, reciclables i/ o biodegradables que puguin ser considerats en el procés de disseny de producte

http://www.arc-cat.net/ca/ccr/premi/premi_2009/presentacio.html

LOUCOMCAU - Taller de presentació dels premis 2009

El proper dimecres dia 22 d'octubre de 2008, a les 18:30h, el Centre Català del Reciclatge, amb la col·laboració d'O2 i el suport de l'ADI FAD organitza el taller LOUCOMCAU.

L'acte tindrà lloc a l'auditori de l'ADI FAD. Es farà una reflexió pràctica del disseny per al reciclatge i es presentaran les bases del Premi Medi Ambient Disseny per al reciclatge 2009.

La inscripció al taller és gratuïta i cal confirmar l'assistència al Centre Català del Reciclatge per telèfon (93 567 33 00 Ext. 5048) o per correu electrònic: ccr.arc.dmah@gencat.cat.