divendres, 29 d’agost del 2008

Projecte Interllibre


Una interessant proposta d'intercanvi i reciclatge de llibres començarà aquest mes de setembre. Es interessant perquè recicla els llibres, fomenta la lectura a un preu assequible i genera uns guanys que permeten que el projecte tingui continuitat. Altres experiéncies similars ja funcionen en països del nord d'Europa.

Interllibre
és un projecte de l'Associació Cultural Taller Nàpols que us permet intercanviar o comprar llibres de segona mà d'una manera fàcil i cómoda. Si teniu llibres en bon estat que ja no desitjeu, no els llenceu. Porteu-los, us els valoraran i us donaran un abonament que us permetrà adquirir un altre llibre quan volgueu.

En aquest blog ( http://interllibre.blogspot.com ) teniu el llistat de llibres disponibles actualitzat a l'instant. Podeu fer les vostres reserves per mail a interllibre@gmail.com

A partir del l'1 de setembre del 2008 podeu intercanviar/adquirir els llibres de segona mà a la seva seu al carrer Nàpols, 309 de Barcelona. Si ho desitgeu, també us fan l'entrega per correu postal.

Si voleu fer donacions de llibres pel projecte només heu de contactar amb ells al seu mail i us els pasaran a cercar per casa.

.