dimecres, 5 de juliol del 2017

Cospeda insinua que l'exèrcit espanyol és per atacar Catalunya i no pas per defensar-la #ProuFeixisme

Això és el que es dedueix de les declaracions de la ministra de Defensa, la ultra nacionalista espanyola María Dolores de Cospedal, qui ha recordat avui que "per terra, mar i aire, les Forces Armades i la Guàrdia Civil es troben on calgui protegir els valors de la democràcia i de la Constitució, però també la integritat i sobirania d'Espanya". El fet que els catalans paguem aquest exèrcit espanyol i que molts catalans hi formen entre les seves files no ha impedit a la ministra fer aquests comentaris antidemocràtics i fora de to.

Així ho ha posat de manifest en la celebració dels 40 anys de la creació del Ministeri de Defensa, en un acte que ha comptat amb la presència de diversos exministres, entre ells Federico Trillo, i que ha servit per retre homenatge als 172 militars morts en acte de servei i als 853 morts en mans d'ETA i 88 del Grapo durant les últimes quatre dècades.

Cospedal ha elogiat el paper de les Forces Armades en defensa de la democràcia i la Constitució, i ha destacat que "sempre que Espanya ha necessitat les Forces Armades, aquestes han respost immediatament".