dilluns, 17 d’abril del 2017

La Vanguardia segueix manipulant els resultats de les enquestes i fent campanya espanyolista diària

La manipulació de La Vanguardia: El Sí (51,3%) triomfa a Turquia, però a Catalunya no. Segons l'enquesta de la capçalera del Grup Godó, el sí guanyaria a Catalunya amb un 51,3% però ho amaguen a la portada a diferència del resultat del referèndum turc

Tres quartes parts dels catalans donen suport a la celebració d'un referèndum per la independència. L'estudi, elaborat per GAD3, revela que, pel que fa al sentit del vot el 41,9% (51,34% en dades de referèndum) dels enquestats votarien 'sí' a la independència, davant el 39,7%(48,65%) que votaria 'no'. Destacable el 9,1% que afirma que no participaria al referèndum, mentre que un 9,3% es mostra en aquests moments indecís sobre el que faria.

La mateixa portada del diari els deixa retratats, malgrat que el referèndum turc ha comportat moltes queixes de manca de garanties democràtiques, el diari del Grup Godó ho considera un triomf, mentre que l'enquesta encarregada pel diari en el cas d'un referèndum a Catalunya amagant la victòria del sí a la independència, amb un resultat del 51,34%, que segons La Vanguardia a Turquia i sense garanties ho consideren un triomf.