dijous, 8 de desembre del 2016

França tampoc vol reconèixer el Dret a Decidir de la Catalunya Nord #ProuFeixisme




El govern francès recorda al Parlament de Catalunya que la Catalunya Nord és França. En una trobada entre els ministres d'Afers Exteriors de França i Espanya a París, Jean-Marc Ayrault ha lamentat la resolució del Parlament que defensava el dret d'autodeterminació dels Països Catalans, incloent-hi el Rosselló francès

La Catalunya Nord no es toca. Aquest és el missatge que aquest dimecres ha tornat a llançar el govern francès contra la resolució del Parlament que defensava el dret d'autodeterminació dels Països Catalans, incloent-hi el Rosselló, que va formar part delregne d'Espanya fins el segle XVII.

Ha sigut en la primera trobada bilateral entre el nou ministre d'Afers Exteriors espanyol,Alfonso Dastis, amb el seu homòleg francès, Jean-Marc Ayrault, a París. "Es tracta de la sobirania de França i, ja que nosaltres respectem la sobirania d'Espanya, demanem a tot el món el mateix respecte", ha dit Ayrault.

"Aquest missatge ja li hem enviat al president de Catalunya, Carles Puigdemont, a través del nostre ambaixador francès a Espanya, Yves Saint-Geours, i crec que era necessari", ha recordat.

http://www.ara.cat/politica/recorda-Parlament-Catalunya-Nord-Franca_0_1700830081.html