dimecres, 6 de gener del 2016

L'alcalde de Viladamat (CUP) també rebutja el No a Mas de la cúpula #RevoltaCUP

L'alcalde de Viladamat, Robert Sabater (CUP), ha escrit un missatge al seu perfil de Facebook carregant contra la decisió dels cupaires de no arribar a cap acord amb Junts pel Sí i, com a conseqüència, portar Catalunya a unes noves eleccions anticipades, al març, ja que JxSí no ha fet cap altra proposta de candidat a la presidència. "La decisió de la CUP no em representa", ha afirmat Sabater.

El dirigent cupaire comença el text explicant que és "independentista de naixament, d'esquerres per coneixement" i que, després de 14 anys de militància a la CUP, i davant la irresponsabilitat i immovilisme de JxSí, afirma que "la decisió presa diumenge passat pel Consell polític de la CUP de dir no a l'acord, no l' entenc ni la comparteixo. Avui 14 anys després dic obertament que la decisió de la CUP no em representa.

Sabater acusa els sectors interns de la CUP que han afavorit el No definitiu a l'acord amb JxSí: "El més greu de tot és que la decisió de cometre aquest nefast error estratègic no ha estat presa per la CUP, sinó que han estat el conjunt d'organitzacions parasitàries i prepolitiques que tenen l'organització segrestada des de la creació de la coalició Crida Constituent", ha etzibat al text.

Tot i la discrepància, Sabater no estriparà pas el carnet de la CUP. "De moment no abandono ni la miltància, ni el compromís amb el poble, ni la lluita per una vida més lliure i més digne. Simple i obertament dic que la decisió de la CUP no em representa", conclou al seu missatge del Facebook.