dijous, 3 de setembre del 2015

'Joc de Trons' no respecta el dret dels seus 'extres' d'anar a la Diada Nacional #ProuFeixisme #11s2015

colas-kilometricas-para-casting-juego-tronos-girona-1435561070157

Marc Arranz és un gironí que ha estat descartat per a fer d'extra a la sèrie 'Joc de Trons', perquè va dir que volia assistir als actes de l'Onze de Setembre. 'Si és per a anar a la merda de la Diada, no t'ho canvio': això li va dir, segons Arranz, una encarregada de la selecció d'extres quan ell li va demanar un dia de festa dels assaigs per poder anar a la Via Lliure de la Meridiana. Ho ha explicat ell mateix en una breu entrevista a 'El Matí de Catalunya Ràdio'.

Després de passar diverses fases de selecció i quan ja era a punt de ser contractat com a extra, va interessar-se per les dates dels rodatges. Un dels assaigs coincidia amb la Diada de l'Onze de Setembre, i per això va decidir de demanar festa a una treballadora de Modexpor Internacional, l'empresa encarregada de la selecció d'extres sense explicar el perquè. Li va ser concedida. 'El problema –ha explicat– va ser que un altre noi va dir que no podia assistir a l'assaig perquè volia anar a la Diada de Catalunya. La cara de la noia va canviar radicalment i li va dir que si era per anar a la Diada, no l'hi canviava.' I ha afegit: 'Just després em va mirar a mi i em va dir: "Si es para ir a la mierda de la Diada, no te lo cambio".'

El batlle de Girona, Carles Puigdemont, s'ha posat en contacte amb en Marc Arranz perquè li detallés els fets i demanarà explicacions als responsables de Modexpor Internacional.