dissabte, 6 de setembre del 2014

El president Mas descarta les eleccions anticipades i es centra en la consulta #9n2014

Sense títol

El president de la Generalitat, Artur Mas, ha descartat avui en una roda de premsa a Vilafranca del Penedès la convocatòria d'eleccions anticipades. "Sóc jo qui les hauria de convocar i no tinc cap indici que hi siguin", ha afirmat. Ha estat després de reunir-se amb el grup parlamentari de CiU. Ha assegurat que a l'horitzó hi ha "la recuperació econòmica, la creació de feina, la transparència de la Generalitat i veure com votem el 9 de novembre".

En aquest sentit, ha deixat clar que el Govern està unit per tirar endavant la consulta. "Dins del Govern no hi ha discrepàncies ni divergències", ha remarcat.

D'altra banda, el president ha retret a ERC i als altres partits la "doble vara de mesurar", per exigir a Pujol i no a Alícia Sánchez Camacho la compareixença al Parlament. Ha dit que "no entén" la "mirada indulgent" que els republicans tenen amb "una diputada del PP que està intentant enfonsar el procés català". Mas s'ha preguntat com pot ser que el ministre d'Hisenda, Cristobal Montoro, sigui tan "ultraexigent" amb Pujol i per contra "indulgent" amb els "casos que afecten el seu partit".