dimarts, 21 de gener del 2014

Els pilots catalans del Dakar, rebuts a Xile amb estelades

Imatge en línia 1

Nani Roma i Marc Coma, campions en les categories de cotxes i motos. Membres de l'Assemblea Nacional Catalana de Xile van anar ahir fins a Valparaíso per rebre amb estelades els pilots catalans que participaven en el ral·li Dakar. Així doncs, es van poder veure una colla d'estelades a la línia d'arribada, esperant els pilots catalans. En la sortida de Rosario també se n'hi havien pogut veure, d'estelades.

Marc Coma s'ha tornat a proclamar campió, per quarta vegada, en la categoria de motos, i Nani Roma ha guanyat per primer cop el ral·li en la categoria de cotxes. Per la seva banda, Laia Sanz ha fet la seva millor marca en el Dakar i ha acabat setzena de la general, després de tretze dures etapes i quasi deu mil quilòmetres recorreguts per l'Argentina, Bolívia i Xile.