dilluns, 28 de novembre del 2011

Trobada anual de Catalansalmon per Sant Esteve (26D) a Barcelona

Com cada any, fan una trobada de Catalansalmon a Barcelona, per Sant Esteve, el 26 de Desembre. Si mai t'has preguntat que carai vol dir la paraula "desvirtualitzar", doncs aquí tens la resposta... posar veu i cara i ulls a tot aquest seguit de gent que ens coneixem a traves de la xarxa.

La idea és fàcil, reunir-se en un Bar cap al vespre i nar fent birres mentre el cos aguanti.... Si, ja se que pot arribar a fer MOLT pal anar a una reunió on no coneixes ningú, però vamos, us asseguro que pràcticament tots compartim l'experiència de viure a l'estranger i tenim tema de conversa, i a mes, a partir de la segona birra ja no ens importa i a partir de la tercera ja som tots els millors amics... els editors que han anat a trobades anteriors ho poden certificar :)

Teniu un fòrum a la vostra web per poder-vos afegir i dir la vostra. Es important que, si penseu venir, ho digueu ja sigui al fòrum o be contestant-me aquest mail si voleu més privacitat, aixi podrem saber quants serem de cara a saber quina mena de lloc reservar...

http://catalansalmon.com/