dilluns, 28 de novembre del 2011

L'Esquerra de l'Eixample debat el que ens costa pertànyer a Espanya #espolifiscal #ecojust #agenda

Les comissions de treball i el secretariat de l'Assemblea de l'Esquerra de l'Eixample per la Independència hem organitzat un acte per donar a conèixer a tothom els nefastos efectes econòmics i financers que té per Catalunya formar part de l'Estat Espanyol. Amb aquesta finalitat hem demanat que la Fundació Catalunya Estat que ha fet un estudi molt complet sobre el tema, ens faci una exposició molt entenedora i gràfica.

Us assegurem que després de veure i escoltar les dades sobre l'espoli fiscal és molt difícil que algú cregui que podem seguir dins d'un estat que té com a finalitat arruïnar-nos. Us demanem que vingueu el dilluns dia 28 de novembre al Centre Cívic Golferichs a les 19:15 h. Tenim previst acabar l'acte a les 20:45 h.

També us demanem que convideu els vostres familiars, les vostres amistats, coneixences, veïns i veïnes, comerços de la cantonada, etc. Hauríem de procurar que cadascú de nosaltres porti una o dues persones més. Us adjuntem el cartell de la convocatòria. Necessitem ser-hi moltes persones!

El Secretariat de l'Esquerra de l'Eixample per la Independència
24 de novembre de 2011 .