DISSABTE 10 DE DESEMBRE A LES 18h.
Entendre l'impacte dels aliments que consumim sobre el medi-ambient i
sobre la nostra pròpia salut és fonamental per integrar la relació que
hi ha entre l'ésser humà i la naturalesa. En aquesta conferència es
tractaran propostes relacionades amb la nutrició conscient i
sostenible, valorant els aspectes fonamentals que hem de tenir en
compte en triar els aliments que conformen els nostres menús
quotidians com són el consum de productes locals de la terra i el mar.
També s'exposaran els principis de l'alimentació energètica i
intel·ligent amb la finalitat d'educar per a la gestió de menús
equilibrats, tenint en compte les necessitats individuals i familiars
ja que així com construïm conscientment la salut personal amb una
forma harmoniosa de viure i de menjar, estem també contribuint a la
millora ambiental i al canvi social.
A CÀRREC D'AGNÈS PÉREZ
ORGANITZA: TRANSICIÓ VNG http://transiciovng.blogspot.com/
LLOC: TOC / Carrer de Sant Sebastià, 11 08800 - Vilanova i la Geltrú
0 comentaris:
Publica un comentari a l'entrada