dilluns, 4 de gener del 2016

La CUP de Montesquiu també rebutja el NO de la cúpula i el considera "un greu error" #RevoltaCUP



El nucli de la CUP de Montesquiu (Osona) assegura obertament que la negativa de la CUP-Crida Constituent (CUP-CC) a "accelerar el procés per la ruptura i accentuar la confrontació amb l'Estat assumint la presidència del candidat de JxSí" acordada aquest diumenge "és un greu error, i que ens pot tornar a situar en un estadi autonòmic". Així ho afirmen en un comunicat a les xarxes, en què qualifiquen l'abstenció dels deu diputats cupaires com "l'opció que menys problemes genera a les classes dominants i més satisfacció provoca als contraris de l'actual procés de ruptura i emancipació nacional".

Segons Alternativa per Montesquiu-CUP, la decisió presa "denota que no s'ha sabut o pogut estar a l'alçada de les circumstàncies que el moment històric comportava i no s'han volgut assumir unes contradiccions que han suposat el pitjor dels escenaris possibles: la més que probable convocatòria de noves eleccions al març i l'enterrament del mandat democràtic sorgit del 27-S i la Declaració del 9-N".

Per això, els integrants del nucli asseguren que "no poden estar d'acord" amb la decisió presa, que entenen que "no ha tingut en compte a la majoria de militants del que és estrictament la CUP", i reclamen a Junts pel Sí que "faci tots els possibles per facilitar una investidura en un candidat alternatiu", "vista la incapacitat de la CUP-CC per evitar noves eleccions".

Montesquiu és un dels municipis en què la CUP hi té presència des de fa més temps, ja des del 2006, i el nucli així ho reivindica. Ara, però, anuncia: "APM-CUP se sotmet a un breu període de reflexió i debat intern per encaixar de la millor manera possible l'actual decisió (…), que pot tenir unes conseqüències internes que per part dels òrgans nacionals no s'han tingut en consideració o directament s'estan ignorant."

la_cup_de_montesquiu_es_un_greu_error_que_ens_pot_tornar_a_situar_en_un_estadi_autonomic_156193