dimecres, 6 de gener del 2016

Festival d’insults catalanofòbics als mitjans espanyols arran del No de la CUP



El no de la CUP obre la veda d'insults a la caverna. Insults i desqualificacions contra Mas, Romeva, Forcadell i Rahola per part dels tertulians del programa de dilluns de 13TV, 'El Cascabel '. El director de La Razón, Francisco Marhuenda; l'exportaveu del govern Aznar, Miguel Ángel Rodríguez i  l'expresident de la Comunitat de Madrid, Joaquin Leguina, fan mofa de la situació que viu Catalunya i profereixen insults a tord i a dret contra representants polítics catalans i la periodista Pilar Rahola.

Marhuenda arrenca el programa titllant Mas d'imbècil i de lladre pitjor que Hitler

"Jo era dels que creia que la CUP domaria  suport a aquest ximplet –en referència a Artur Mas-, però és el cas d'humiliació més gran d'Europa. Els catalans hem aconseguit tenir els més corruptes d'Europa des de Hitler i  a un tio que s'humilia a uns nivells vomitius. Però no se'n va perquè no té on anar, encara que te els diners de Liencheistein", diu Marhuenda que afegeix que els catalans "hem donat gent interesant i també imbècils contemporanis que han superat els imbècils Macià i Companys" i posa d'exemple Mas, Forcadell, Romeva i Rahola a qui titlla de "mediocre fins l'exasperació" i qualifica de la "mameluca" d'Artur Mas.

Miguel Ángel Rodríguez, s'han matat tots... està Genial!

"A Catalunya hi havia uns senyors preparant un cop d'Estat, i de sobte han començat a disparar-se trets entre ells, i s'han matat! I Rajoy sense fer res està al·lucinat ... No ha hagut de comparèixer ni en roda de premsa i s'han matat tots ... Està genial! Ha dimitit abans el líder de la CUP, Antonio Baños, que Artur Mas. ¡S'han tornat tots bojos a Catalunya! El que no estava robant estava 'zumbao'", va ser la opinió de l'exportaveu del Govern d'Aznar.

Leguina: "Romeva és idiota i Rahola una puta"

Al seu torn, l'expresident de la comunitat de Madrid davant l'alternativa a Mas aposta per la figura de Raül Romeva aquí qualifica d'idiota per haver portat al Parlament Europeu el cas dels avions que van sobrevolar a baixa alçada Lleida intimidant la població. Rahola també ha rebut l'insult de Leguina de qui ha defensat que és una puta i que ja era hora que algú li digués pel seu nom.