diumenge, 3 de gener del 2016

Escissió de la CUP a la vista? Baños també es planteja dimitir



Tuit de Josep A Vilalta

Tuit de Eudald Calvo

Tuit de Toni Infante

Trencament de la CUP a la vista? Cada cop són més els que s'atreveixen a alçar la veu en contra de la decisió de la CUP.

Sembla que cada cop més els militants de la CUP contraris a la direcció dominant d'Endavant alcen la veu i van perdent la por a represàlies. En són exemples Toni Infante, Josep A Vilalta o Lluc Salellas, David Caldeira, Juli Cuéllar o Dani Cornellà. D'altra banda la xarxa ha esclatat contra la CUP i també s'han fet sentir Oriol Junqueras i Carme Forcadell.

Lluc Salellas, regidor de la CUP a Girona; Toni Infante i Josep A Vilalta, de Poble Lliure; Eudald Calvo, alcalde d'Argentona; David Caldeira, regidor d'Arenys de Mar; i Juli Cuéllar, regidor a Mataró, són alguns dels cupaires que s'han mostrat decebuts pel comportament i decisió final del seu partit. Aquí teniu els seus tuits, demolidors contra la seva pròpia formació.  També l'alcalde de Celrà, Dani Cornellà, ha afirmat que 'La cup no el representa'.

Baños es planteja dimitir

Segons ha informat EuropaPress i se n'ha fet ressò La Vanguardia, el líder de la CUP al Parlament, Antonio Baños, s'ha plantejat aquest diumenge la possibilitat de dimitir, després que la reunió del partit hagi rebutjat finalment investir Artur Mas.

http://www.directe.cat/noticia/464759/trencament-de-la-cup-a-la-vista-recull-de-reaccions