dimecres, 6 de gener del 2016

Continúa la revolta interna: La CUP de Ripoll també rebutja el No a Mas de la cúpula #RevoltaCUP

La CUP de Ripoll ha emès un comunicat on es mostra contrària a la decisió de no investir Artur Mas que el Consell Polític i el Grup d'Acció Parlamentària de la CUP va prendre diumenge passat. "Aquesta decisió no representa la voluntat de l'Assemblea Local de la CUP Ripoll, que era ampliament favorable a acceptar l'acord amb Junts Pel Sí", comença el comunicat.

A més, la CUP de Ripoll lamenta "que al final s'hagi adoptat aquesta decisió que respectem però no compartim. Serà moment els pròxims dies de fer les pertinents valoracions en clau nacional sobre la deriva del procés independentista però abans que res, com a CUP Ripoll, ens devem a la nostra vila i a la gent que ens ha fet confiança amb el seu vot".

Seguidament, s'adrecen a la gent de Ripoll per deixar clar que "el nostre compromís segueix inalterable: seguim sent el mateix que érem i creiem que no hi ha millor espai que el que ocupem per seguir lluitant per la participació ciutadana, en favor de la justícia social i la independència dels Països Catalans. Per tot això, seguirem treballant per fer de Ripoll una vila millor".