dilluns, 4 de gener de 2016

Comença la revolta: La CUP d'Arenys de Mar afirma que el No a Mas no els representaL'assemblea local es reuneix d'urgència i emet un comunicat assegurant que "la posició majoritària era favorable al procés (82% a la comarca i 100% a la vila)". La CUP d'Arenys de Mar ha emès aquesta tarda un comunicat on assegura que, la decisió que ha pres el Consell Polític i el Grup d'Acció Parlamentària de no investir Mas president de la Generalitat, "la decisió no representa la voluntat de la militància d'Arenys de Mar".

Aquesta assemblea local de la CUP s'ha reunit amb urgència, i ha explicat que "a la nostra comarca, com a Arenys de Mar, la posició majoritària era favorable al procés(82% a la comarca i 100% a la vila)", i lamenten "que al final s'hagi pres aquesta decisió i que el QUI hagi passat per sobre del més important, la construcció de la República Catalana". De fet, el regidor cupaire d'Arenys de Mar David Caldeira ha fet abans una piulada al seu twitter en aquesta línia: ""Definitivament, la CUP enterra el procés i s'alinia amb l'espanyolisme! DES D'ARENYS DE MAR, ADÉU!"

http://www.mon.cat/cat/notices/2016/01/la_cup_d_arenys_de_mar_afirma_que_el_no_a_mas_no_representa_a_la_militancia_del_municipi_156126.php#.VolnxS4eTMF.facebook