dimarts, 2 de setembre del 2014

Noves lleis, Nou sistema, Nou país: La campanya genial de Súmate #9n2014 #DretaDecidir

Enlace permanente de imagen incrustada
La plataforma independentista castellanoparlant 'Súmate' encetarà en els propers dies una campanya de micromecenatge per "enviar un missatge a milions d'indecisos". La campanya s'iniciarà, mitjançant la pàgina web de Verkami, el proper dilluns 8 de setembre, amb l'objectiu "d'arribar a les llars catalanes que no tenen clara la qüestió de la independència i transmetre els arguments a favor de votar i votar sí-sí el 9 de novembre per ser protagonistes del seu futur i construir junts un nou país, sense renunciar a la nostra identitat ni als nostres orígens".

La campanya consistirà en una bustiada massiva a certes zones seleccionades de Catalunya on predomina el vot indecís. 'Súmate' enviarà un fulletó explicatiu amb els motius favorables a participar en la consulta i a votar sí-sí. Aquest fulletó tindrà forma de sobre, perquè es relacioni amb l'acció de votar en la consulta del 9 de novembre.

El material es farà arribar a 500.000 llars, principalment de zones de l'àrea metropolitana de Barcelona i de Tarragona. La campanya, que estarà a Verkami fins el 17 d'octubre, té un cost de 35.000 euros, i inclou la impressió del material (tiratge de 500.000 unitats), bustiada, vídeos i promoció.