dissabte, 6 de setembre de 2014

Mallorca i Eivissa surten avui al carrer per unir-se a la V de Catalunya #11s2014 #11set2014

7371

Mallorca i Eivissa surten avui al carrer per unir-se a la Via Catalana per la independència. Sota el lema "Som un sol poble, volem decidir", l'Assemblea Sobiranista de Mallorca, l'Obra Cultural Balear i el Grup Blanquerna, organitzen aquest acte de solidaritat amb el Principat A Mallorca amb motiu de la gran manifestació prevista per la Diada a Barcelona.

L'acte d'avui es fa de forma simultània a Palma, Perpinyà i València. El motiu de la data és permetre que la gent de Mallorca, la Catalunya Nord i el País València que vulgui també assistir l'11 de setembre a Barcelona pugui fer-ho.

A Eivissa, Eivissa pels Països Catalans ha convocat aquest acte de suport al procés sobiranista al Principat "per realitzar un any més la via catalana per la independència des d'Eivissa, perquè som un sol poble i volem decidir".

A les 19 hores al baluard de Santa Llúcia de Vila es farà l'acte que també vol ser posar en relleu la necessitat que des de la resta de Països Catalans "s'obri el debat per assolir la llibertat que ens va ser arravatada", recorden des de l'entitat.

Vies catalanes a les Illes:

Palma- 6 setembre

Plaça Major

19 hores

Eivissa- 6 setembre

Baluard de Santa Llúcia de Vila

19 hores

Es Mercadal- 10 de setembre

De 16.30 a 18 hores

Cap de Barberia- 11 de setembre

18 hores.