dimarts, 2 de setembre del 2014

Ja us podeu descarregar gratis 'Whats Up Catalonia?' en edició ebook anglo-catalana

View image on Twitter

Ja us podeu descarregar de franc el llibre 'Whats Up Catalonia?' en edició ebook anglo-catalana. Un llibre per explicar al món la veritat sobre Catalunya i el seu procés d'emancipació naslnacional. 

Descàrrega: http://files.cataloniapress.com/file

La situació que està vivint actualment Catalunya l'ha posat al centre de totes les mirades i mitjans de comunicació d'arreu del món en parlen. Des de la manifestació de la Diada han passat moltes coses que estan redefinint la història. Per aquest motiu, Liz Castro, escriptora i editora, ha decidit publicar un llibre per explicar "la verdadera història" del poble català.

QUE HO SÀPIGA TOTHOM

Castro viu a Massachusetts però durant una temporada es va establir a Catalunya, on va conèixer de primera mà la seva situació i es va sensibilitzar amb la seva causa. El llibre, 'What's up with Catalonia?', és un recopilatori de 35 assajos escrits per diversos experts catalans que han parlat de diferents aspectes com l'economia, la història, la llengua, la cultura i la política catalanes. 

Alguns dels col·laboradors són: Vicent Partal, Oriol Junqueras, Alfred Bosch, Xavier Solano, Salvador Cardús o Eva Piquer, entre d'altres. El projecte pretén ser una via perquè el món sàpiga "de què va la cosa" i hi hagi "més entesa" a l'hora de parlar sobre el tema de la independència.

UN PROJECTE DE TOTHOM

'What's up with Catalonia?' pretén ser un projecte col·lectiu i per això s'ha vinculat a 'Verkami', la plataforma de 'crowdfunding', que busca la col·laboració del públic per finançar projectes com el de Castro. Per incentivar la participació es donen recompenses exclusives a canvi d'aportacions econòmiques, en aquest cas la gent pot entregar des de 5 fins a 305 euros. Els premis que aconsegueixen i que varien segons la quantitat, ofereixen des d'exemplars del llibre en versió digital o paper i la possibilitat d'enviar exemplars a l'estranger. Fins al moment, el projecte compta amb 271 mecenes que han aportat 6.047 euros dels 7.500 necessaris.

'CATALONIA PRESS'

Per Liz Castro és important "explicar Catalunya al món" i per això va crear una petita editorial amb el nom 'Catalonia Press', des de la qual publica tota mena de llibres relacionats amb el tema. Aquest llibre és el quart que edita després de 'Bacelona, Catalonia: A View from the Inside' de Matthew Tree, 'What Catalans Want: Catalonia Next State in Europe' de Toni Strubell i Lluís Brunet, i'The Best of Barcelona INK', de Ryan Chandler.