dimarts, 2 de setembre del 2014

Espanya utilitza els esportistes catalans per fer nacionalisme espanyol #StopCatalanofobia


La Federació Espanyola de Basquet utilitza l'esport de manera política i sense vergonya amb missatges clarament nacionalistes espanyols, com ara 'España nos une'. Sap que no guanyaria cap mundial de basquet, ni tant sols una medalla, sense els jugadors catalans de la selecció, i sense els Gasol i cia, serien un equip més d'entre les 24 seleccions participants. I això les autoritats espanyoles ho saben i per aquest motiu han desencadenat en els darrers temps un atac constant contra qualsevol demanda, ni que sigui mínima, de representació esportiva catalana. Fins i tot, allò que es permetia als esportistes d'utilitzar els símbols anomenats regionals, ara està implícitament prohibit sota amenaça de perdre les beques dels ajuts.

 "Espanya ens uneix" és el lema del mundial de basquet a Espanya, decidit en clau política pel president de la Federació Espanyola de Basquet

Fins i tot els diaris de la caverna ho diuen amb tota claredat, "cap país posaria una lema com aquest per alguna de les seves seleccions esportives, cap és troba en rics de perdre part del seu territori".

Amb les aportacions dels jugadors catalans España és queda moltes medalles que mai guanyaria

Cal dir-ho, recordar-ho ja que Espanya utilitza les victòries esportives en clau política, contra el dret a decidir, Espanya utilitza les victòries esportives per atiar els unionistes. Nacionalisme espanyol a l'esport contra el dret a decidir dels catalans.