dimecres, 3 de setembre del 2014

El ritme d'inscrits a la V del 11 de setembre augmenta a uns vint mil diaris #11set2014


Quan falta poc més d'una setmana per a l'Onze de Setembre, augmenta el nombre d'inscrits a la V que organitzen conjuntament l'ANC i Òmnium. Aquests últims dies hi ha hagut un ritme d'uns vint mil inscrits per dia, i el total supera de llarg els tres-cents mil. L'organització insisteix que la feina encara no és feta, i que cal que hi hagi més inscrits per a fer el gegantí mosaic amb la senyera entre la Gran Via i la Diagonal. Dels setanta-tres trams en què es divideix el recorregut d'onze quilòmetres n'hi ha una vintena que encara són poc plens.

Els trams de les parts centrals de la Gran Via i de la Diagonal s'han omplert molt aquests últims dies, però encara en queden uns quants per omplir. Són aquests:

- La parta alta de la Diagonal, del 6 al 10, entre el carrer de Numància i la plaça de Francesc Macià. 

- La part baixa de la Diagonal, als trams 27, 28 i 29, entre els carrers de Sardenya i de Roger de Flor.

- La Gran Via s'ha anat omplint força, però hi ha trams encara força buits a la part central: concretament el 54 i el 55, entre Casanova i Aribau; el51, entre Comte Borrell i Comte d'Urgell; el 46, entre Vilamarí i Entença; i també els trams extrems de la Gran Via: entre el 37 i el 42.

La web ullsvermells.com compta en temps real el tant per cent d'ocupació de cada tram. Ara per ara n'hi ha gairebé un 25% plens; un 14%, quasi plens; un 22%, amb una ocupació alta; un 15%, amb una ocupació mitjana; un 17%, amb poca ocupació; i un 6,8% amb ocupació baixa.

http://www.vilaweb.cat/noticia/4209134/20140903/v-diada-cada-vegada-plena.html