dissabte, 6 de setembre del 2014

Antich: L'intent espanyol de relacionar sobiranisme i corrupció és "fals i errat".

Pepe antich rac1

El periodista i exdirector de 'La Vanguardia, José Antich, assegura avui en un article d'opinió que publica al rotatiu barceloní que "la tesi del ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, al Congrés dels Diputats identificant sobiranisme i corrupció no és només falsa sinó que és políticament un error".

Antich afegeix que, d'altra banda, "proporciona una idea de la força que ha introduït a les files del PP". Segons el periodista,l'Onze de Setembre "serà un bon termòmetre per a calibrar l'impacte real de l'efecte Pujol en la ciutadania i per a valorar si, a més de contaminar el procés, que sense cap mena de dube ho ha fet i molt, l'ha debilitat".

Segons el periodista, "ningú creurà que Pujol era un adornament que ja no prenia decisions els últims 10 anys", en referencia a les declaracions del president de la Generalitat, Artur Mas, que en diverses ocasions ha reiterat que Pujol fa una dècada que "no pren decisions". A l'article, Antich cita l'expresident: "A mi Mas no em consulta res", diu el periodista que Pujol repetia "en privat, amb un cert to d'amargura que sempre dissimulava públicament".