diumenge, 2 de febrer del 2014

Muriel Casals insta els directors d'escola a no acatar la sentència contra la immersió #StopEspanyolisme

Imatge en línia 1

Després del nou cop del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya contra la immersió lingüística, la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals, ha instat avui els directors de l’escoles a no acatar aquesta darrera sentència. "Es tracta de no obeir, de no acatar unes normes que ens venen de fora”, ha dit Casals en una entrevista al programa ‘Via Lliure’, de Rac1. A més, ha reclamat que hi hagi "un moviment ciutadà, crec que els pares i mares i tota la societat tenim tant clar el que s'ha de fer que s'hauria de buscar una manera de fer costat als directors de les escoles, que sapiguen que no estan sols, que tenen la societat al seu costat".

Casals ha denunciat que la sentència del TSJC “s'explica per un intent, casi diria a la desesperada, d'aconseguir per la via judicial el que no es pot aconseguir per la via legal. A Catalunya hi ha una llei d'educació molt clara. Tots els nens i nens acaben secundària sent competents en les dues”, i s’ha queixat que “estan buscant la manera de fer malbé la convivència a les aules”.

http://www.elsingulardigital.cat/cat/notices/2014/02/muriel_casals_insta_els_directors_a_no_acatar_la_sentencia_contra_la_immersio_98494.php