diumenge, 2 de febrer del 2014

Lluís Torró: 'És infame l'ús partidista que fa el PP del dictamen científic de la llengua al País Valencià' #StopEspanyolisme

Imatge en línia 2

‘És infame l’ús partidista que fa el PP del dictamen científic de la llengua’. El portaveu adjunt d’EUPV, Lluís Torró, considera “inassumibles” les declaracions de Serafín Castellano que l’Acadèmia Valenciana de la Llengua “ha perdut tot el sentit” per la definició que apareix al Diccionari Normatiu Valencià. “A més d'encabotar-se en què el Sol dóna voltes al voltant de la Terra es veu clar quina era la intenció de la reforma de l’AVL: controlar-la. És infame que es faça un ús partidista contra un dictamen científic sobre el que no hi ha cap controvèrsia entre els filòlegs”.

Torró afegeix: “el PP demostra estar molt esglaiat per les perspectives electorals quan recorre a aquestos arguments per mobilitzar a la part més atàvica dels seus votants. Saben que la ciutadania valenciana està ansiosa per posar-los al carrer i no dubten en desprestigiar organismes que ells mateixos van impulsar per tractar desesperadament d’evitar el que és evident que és inevitable: la fi del règim del PP al País Valencià”.