dijous, 9 de gener de 2014

L’ANC demana massivament 'Signar un Vot per la Independència' per blindar el procés #DretaDecidir

Imatge en línia 1

L'ANC explica aquesta important nova acció massiva en  un vídeo sobre la campanya 'Signa un Vot per la Independència'. El proper cap de setmana s'omplirà de centenars de punts del projecte arreu del territori amb més de 3.000 apoderats. "El 2012 vam omplir Barcelona. El 2013 vam omplir Catalunya. I el 2014, omplirem les urnes!". Així comença el nou vídeo de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) en què diverses persones, conegudes i anònimes, fan una crida a participar a la campanya Signa un Vot per la Independència. L'advocada Magda Oranich, l'editora Liz Castro, l'escriptor Antoni Dalmau i el director Ventura Pons són algunes de les veus que pretenen enfortir la campanya a través de l'espot.

Recollida massiva aquest cap de setmana.
 
Els dies 11 i 12 de gener, l'ANC durà a terme una recollida massiva arreu del territori d'instàncies del projecte 'Signa un Vot per la Independència', amb què mitjançant el dret fonamental de petició, els catalans demanen al Parlament la convocatòria de la consulta sobre la independència i, en cas que la seva celebració no sigui possible, insten als seus representants electes a que declarin la independència d'acord amb la legislació internacional.

La campanya Signa un Vot per la Independència va començar el juny del 2012 i, des d'aleshores, ha passat per una primera fase pilot, per tal d'acumular experiència i millorar el reglament que permet efectuar la recollida d'instàncies amb totes les garanties jurídiques. De l'octubre al desembre del 2012 va desenvolupar-se la fase d'extensió del projecte, creant l'estructura organitzativa necessària arreu del territori; i amb el 2014 ha arribat la recollida massiva d'instàncies. En concret, el cap de setmana de l'11 i el 12 de gener hi haurà una mobilització nacional amb centenars de parades, i pel qual ja hi ha a punt més de 3.000 apoderats que s'encarregaran de fer la recollida d'instàncies.