dilluns, 6 de gener del 2014

La plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià amb Vicent Maurí #DretaDecidir

Imatge en línia 1

Manifestem públicament, tot el suport a Vicent Maurí. Recolzem la convocatòria a la concentració de suport i de denúncia de la repressió sindical i ciutadana. Rebutgemtotal i absolutament, totes i cadascuna de les les retallades als drets, tant de caràcter public com individual.

La Plataforma pel Dret a Decidir del País Valencià vol expressar el seu suport al company Vicent Maurí, sindicalista d'Intersindical Valenciana, pel judici de faltes al qual serà sotmés el proper dia 7 de gener, a les 10 hores, en la Ciutat de la Justícia de València (Avinguda del Saler, 14). És per això que recolza la concentració convocada pel sindicat amb aquesta finalitat. Maurí està acusat d'una falta contra l'ordre públic comesa el passat 26 de juliol. 

Aquesta falta, segons Intersindical, no va existir: senzillament, en acabar una concentració, la policia va retindre tres persones per a identificar-les, i en aquell moment, un altre grup de persones (entre les quals es trobava l'acusat), es van interessar per la seua situació i es posaren a la seua disposició per facilitar-los assessorament jurídic. Res més. Per tant, és clar que ens trobem davant d'un episodi més de la creixent repressió a la qual el govern corrupte i antisocial del PP està sotmetent a totes aquelles persones i moviments socials que no accepten amb resignació les seues agressives polítiques contra drets humans fonamentals.