dimecres, 1 de gener del 2014

Arran protesta a Palma contra «la dreta més rància» de Bauzá #Palma #Maó #MareaVerda

Imatge en línia 1

La manifestació juvenil que ha organitzat Arran Mallorca ha congregat aquest diumenge desenes de persones a la plaça Pere Garau de Palma, des d'on han partit «pels barris obrers, els més castigats per la crisi i les retallades» contra «la dreta més rància» de Bauzá. Com a grup d'esquerra independentista, una de les seves reivindicacions és «la independència dels Països Catalans», ha explicat el portaveu Joan Frau, però, a més, han volgut destacar que «els joves som els que més perdem amb la crisi i l'ofensiva ultracatòlica de l'Estat i volem demostrar que un altre model de societat és possible».

Com és habitual, l'organització va fer una crida, dins el marc de la Diada de Mallorca, per a la «descentralització de la lluita juvenil, portant-la a la Part Forana de l'Illa per a visualitzar la força dels joves fora de Palma», encara que aquest any «s'ha convocat a Ciutat per un dels barris més oblidats».

El recorregut, iniciat a la plaça Pere Garau, va continuar per la plaça de les Columnes, pel barri de Ses Veles i les Avingudes fins a Can Alcover. Abans de finalitzar el recorregut, dos joves de la formació van llegir el manifest.
Després, estava organitzada una taula rodona, un acte polític d'Endavant - OSAN Mallorca en què estava prevista la participació de David Fernández, a més de membres de l'Assemblea Docents Illes Balears, Cim Mallorca, GOB i la coordinadora de Llibertària de Mallorca.