dilluns, 30 de desembre del 2013

Catalunya espera Cap Verd amb més de vint mil entrades venudes #SeleccionsCatalanes

Imatge en línia 2

Ja s'han venut més de vint mil entrades, que s'afegiran a les que es puguin vendre aquest matí, per al Catalunya-Cap Verd de futbol d'aquest vespre a l'Estadi Olímpic de Montjuïc (19.00). Això significa que dos terços de la graderia, pel cap baix, seran plens, car hi ha una capacitat per a trenta mil espectadors (les localitats del gol sud i les de les cinc primeres files no s'han posat a la venda). Com cada any, és previst que aquest partit sigui una autèntica festa, i és per això que la Federació Catalana de Futbol ha fet aquest cap de setmana una crida a comprar les deu mil entrades que encara hi ha a la venda. Les taquilles obren avui a les deu del matí.

Pel que a fa a la convocatòria, hi ha hagut canvis de darrera hora. El jugador de l'Elx Javi Márquez té una lumbàlgia aguda, segons que han informat els serveis mèdics del club verd-i-blanc. El lloc de Márquez l'ocuparà Jordi Xumetra, que juga amb el Llevant i que havia estat jugador de l'Elx i del Girona, entre més. Avui debutarà amb la selecció dirigida per Gerard López.

A banda Márquez, també hi ha tres jugadors lesionats: Xavi, Puyol i Valdés. Amb això, la llista final serà aquesta: Bartra, Piqué, Jordi Alba, Montoya, Busquets, Cesc, Tello i Sergi Roberto (Barça); Kiko Casilla, David López, Víctor Sánchez, Joan Capdevila, Sergio García i Víctor Àlvarez (Espanyol); Oriol Riera (Osasuna), Aleix Vidal (Almeria), Jordi Codina (Getafe), Jordi Xumetra (Llevant), Marc Valiente (Valladolid), Piti (Granada), Bojan (Ajax) i Oriol Rosell (Kansas City).

La convocatòria del jugador de Puig-reig Oriol Rosell és significativa, car acaba de ser campió de la lliga dels Estats Units, on va celebrar el títol amb una estelada. L'entrenador, Gerard López, diu: 'Sóc català i catalanista; intento portar jugadors compromesos amb la causa. No evito el discurs polític perquè crec que el nostre poble es mereix una selecció competitiva.'